maanantai 25. marraskuuta 2013

Noniin, Taroko

Tosiaan, lupasin laittaa postauksen Tarokosta, kun viime kirjoitukseen ei enää mahtunut kuvia! Taroko on siis Taiwanin number 1 turistikohde, mutta myös aivan mielettömän kaunis kansallispuisto itärannikolla. Käytiin Tarokossa kahtena päivänä Marin kanssa.

Ekalla kerralla mentiin ohjatulle turistibussikierrokselle. Kierros kesti puoli yhdeksästä neljään ja siinä näki oikeastaan kaikki eri paikat joita Tarokossa on, tosin melko pikaisesti. Mutta oli hyvä että mentiin sinne kierrokselle, niin tiesi sitten minne kannattaa palata seuraavana päivänä kiertelemään enemmän. Koko kierros oli siis kiinaksi, mutta onneksi bussissa oli paljon taiwanilaisia, jotka ovat muuttaneet Amerikkaan, ja tulleet sitten vanhaan kotimaahansa lomailemaan niin nämä tyypit sitten käänsivät meille oleellisimmat jutut :) Kaiken kaikkiaan hieno kokemus.

Seuraavana päivänä mentiin sitten omin nokkinemme shuttle bussilla, jota sai käyttää Tarokon sisällä niin usein kun halusi. Silloin meidän seurassa oli myös ruotsalainen Isaac, joka oli samassa hostellissa kun me. Mutta, nyt mun löpinät sikseen, laitan kuvia, niin saa vähän ajatusta, kuinka kaunis paikka Taroko on!

Kuvaähkyä, mutta se on ominaista mun bloggaukselle ;)

Muuten, asuntoasiatkin järjestyi! Sain HOAS:ilta soluhuoneen Kumpulasta! Voin kertoa, että on huojentunut ja kiitollinen olo :)

<3: Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti