tiistai 19. marraskuuta 2013

Day 66 (18.11): Lomalla viimeinkin!

Yhdeksän viikkoa takana, ja kymmenes viikko on meillä lomaa! Mahtavaa! Sitä on jo odotettu :) 

Sunnuntaina kirkon jälkeen hypättiin junaan ja tultiin Hualieniin. Meillä oli hostellista varattuna pedit. Mua aluksi vähän jännitti, kun en ollut ikinä ennen ollut hostellissa ja tiedossa oli kolme yötä kuuden naisen huoneessa! :D Mutta mun odotukset ylittyi ihan täydellisesti! Kun tultiin perille, niin meidät heti kutsuttiin iltapalapöydän ääreen. Siellä sitten juteltiin muiden "asukkaiden" ja työntekijöiden kanssa. Työntekijät oli mielettömän mukavia, ja heti tuli tosi kodinomainen fiilis :) Ja niin siis, hostelli on nimeltään Colorful Taiwan Hostel ja voin suositella lämpimästi kaikille jotka on suuntaamassa Hualieniin! Tässä osoite: http://www.colorfultaiwan.hostel.com/

Hostellin seinällä oli maailmankartta ja kaikkien vierailijoiden nimet :D

Suomikin sai kaksi nimeä lisää!
Taiwanilaiset tytöt olivat työntekijöitä, ja todella mukavia ja auttavaisia! Pojat (tai no miehet) olivat Briteistä ja Ukrainasta!

Kelly, mitä söpöin hostelliemäntä!

Hehe, Kellykin halusi nutturan, ja sen jälkeen meistä tuli hänen mukaansa siskoja :) Niin söpö!


Maanantaille oltiin varattu bussikierros Taiwanin ykköskohteeseen, Tarokon Kansallispuistoon. Mutta sitä ennen, mut saatiin houkuteltua hullutukseen mukaan, meinaan katsomaan auringonnousua! Aluksi harkitsin, että jaksaako herätä viiden aikaan aamulla, mutta sitten päädyin lähtemään mukaan. Ja kyllä kannatti! Mentiin siis kuudeksi meren rannalle katsomaan auringonnousua Kellyn, Jo-Jon (toinen työntekijä) ja ukrainalaisen miekkosen Ivanin ja kiinalaisen Seanin kanssa. Oli upeaa nähdä, kuinka aurinko nousi ja näki kaikki nousun vaiheet.. Mutta, pidemmittä puheitta, tässä kuvia (ja niitä riittää..):

Tästä lähdettiin liikenteeseen..

Aallot oli välillä todella kovia!


Aamuvirkut

Tähän päädyttiin :)


Laitan Tarokosta toiseen bloggaukseen, kun nyt lähtikin vähän käsistä näiden auringonnousukuvien kanssa.. :) Mutta, lomalla saa lähteä!

Muuten, enää alle kuukausi paluuseen!

<3: Maria

1 kommentti: